Menu
Your Cart
Super vesti! Toate preturile ghirlandelor decorative au intrat la apa! In plus, transportul este gratuit de la 297lei!

Transport si retururi

GhirlandeLuminoase.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

·        SameDay Curier - taxa de livrare 19 RON pentru comenzi mai mici de 297 RON

·        SameDay Curier - livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 297 RON

·        FanCourier - taxa de livrare 25 RON pentru livrare sambata

 

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit.

 

Potrivit Art. 9 Alin. 1 din Ordonanta Guvernului Nr. 34 / 12.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.  Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 

 

Expediati produsele la adresa Str. Interioara 3 nr.1, Constanta, impreuna cu formularul de retragere comana online, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Costul direct al returnarii produselor va revine dumneavoastra. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Clientul poate cere returul produsului fara a fi necesara vreo explicatie, în conditiile legii.