Categorii produse
Cosul tau
Expediem din stoc in ziua comenzii. Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 447 lei.

Iluminat Public CraciunLumina trezeste emotii, genereaza senzatii si creaza mii de amintiri care ne insotesc de-a lungul vietii. Energia si toate aceste sentimente pozitive pe care le transmit decoratiunile luminoase cand ne plimbam pe strazile si bulevardele oraselor iarna sunt de nepretuit. Totul se imbraca de sarbatori in diferite tipuri de iluminat decorativ, brazi luminosi, plase cu leduri colorate, ghirlande artificiale, brazi artificiali, betele si multe alte decoratiuni de Craciun, atat pentru spatiile publice cat si pentru locatiile private.

Va prezentam cataloagele noastre cu produse de Craciun, potrivite pentru a ilumina orice spatiu, interior sau exterior. Calitatea, varietatea si preturile accesibile ne definesc.

Totodata, veti gasi, o gama larga de pomi de Craciun potriviti pentru toate tipurile de amenajari si spatii, de interior sau de exterior.

Figurinele noastre luminoase 2D si 3D vor cufunda fiecare spatiu intr-o atmosfera calda si placuta, oferind un spectacol pentru ochii tuturor.

 

Solutiile Noastre:

Personalizare: Proiecte personalizate si integrale (concept, design si executie).

Design: Proiectarea si fabricarea de piese personalizate la cerinta clientului.

Impact: Proiecte inovatoare care te ademenesc si genereaza amintiri.

Versatilitate: Ne adaptam rapid cerintelor.

Spectacol: Iluminat sezonier care ofera un spectacol de neuitat.

 

Cine poate achiziționa de la noi?:

Entitatile care doresc sa scoata in evidenta spatiile publice pentru a atrage turismul. Sunt perfecte pentru cladiri de interes, locatii sportive si culturale sau care doresc sa surprinda locuitorii si turistii cu un spectacol luminos de neuitat!


Beneficiile de a lucra cu Pepa Lighting:

Iluminatul sezonier oferit de PEPA LIGHTING este cuprins in 3 cataloage care se combina si functioneaza foarte bine cu proiecte strategice de incurajare a turismului, promovarea culturii si a traditiilor. Este modalitatea de a oferi caracter distinct spatiilor si cladirilor in timpul Craciunului, in special pe timp de noapte.

PEPA LIGHTING ofera calitatepersonalizaregarantie si asistenta tehnica profesionala!