Comenzi și Retururi

  • produsul s fie returnat în maxim 14 zile de la data primirii coletului;
  • produsul s fie n aceeași stare în care a fost livrat;
  • produsul sa nu fie deteriorat;
  • solicitarea să conțină informațiile de identificare a comenzii. Citește mai jos cum poți obține aceste detalii;
  • ești de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

Dacă sunt îndeplinite condițiile de mai sus, te invitm să ne suni la numărul 0377101587 sau s ne trimiți un email la retur@ghirlandeluminoase.ro

Coletul trebuie expediat de catre dumneavoastra catre adresa: Str. Interioara 3, nr. 1, Constanta | GHIRLANDE LUMINOASE.
Va rugam sa contactati orice firma de curierat doriti pentru returnarea coletului.
Costul direct al returnarii produselor va revine dumneavoastra.

* Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Continuând, sunteți de acord cu Politica de prelucrare a datelor.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit.

Potrivit Art. 9 Alin. 1 din Ordonanta Guvernului Nr. 34 / 12.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Vom efectua aceasta rambursare folosind transferul bancar in contul IBAN furnizat in formularul de mai sus; nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele la adresa Str. Interioara 3 nr. 1, Constanta, impreuna cu formularul de retragere comanda online, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Costul direct al returnarii produselor va revine dumneavoastra. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Clientul poate cere returul produsului fara a fi necesara vreo explicatie, în conditiile legii.