Un balcon feeric pentru Craciun

     Una dintre cele mai mari placeri in perioada Sarbatorilor de Iarna este sa ne decoram casele, curtile si gradinile. Strazile, locuintele, magazinele sau cladirile publice imbraca vesminte de lumina si parca niciodata nu avem suficiente. In interior sau in exterior gasim mereu noi si noi modalitati de a le avea in preajma. Cei mai multi dintre noi locuim in orase, in apartamente si singurul spatiu exterior unde putem beneficia de o farama de cer este sub forma balconelor. Multe dintre ele sunt destul de mici, dar acesta nu este un motiv pentru care nu putem sa aducem si aici magia ghirlandelor luminoase.

     Inainte sa achizitionati ghirlandele studiati si masurati bine spatiul. Identificati punctele unde puteti sa prindeti usor instalatiile si daca doriti sa creati aranjamente mai complexe, nu va faceti probleme, exista sisteme si solutii pentru orice. Agatatori cu dublu-adeziv sau ventuza, benzi zimtate,  cablu simplu, toate sunt accesibile in marea majoritate a magazinelor de profil. 

     Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra am facut o selectie de idei ingenioase care poarta in ele spiritul Sarbatorilor de Iarna:

     Balustrada imbracata in lumini vesele, fie ca vorbim despre o ghirlanda luminoasa simpla sau in combinatie cu ramuri de brad, coronite sau alte decoratiuni specifice, va fi o imagine incantatoare. Oricare dintre ghirlandele luminoase pentru exterior din magazinul nostru ar putea fi aceea care va aduce zambetul celor dragi sau trecatorilor. Toata lumea iubeste luminile de Craciun! Incercati ghirlandele decorative tip fir cu leduri sau becuri. Ledurile prinse pe fir de cupru sunt spectaculoase. Alegeti fie modelul cu lumina alba calda sau varianta care scanteiaza in jocuri de culoare. Ghirlanda luminoasa decorativa din cupru argintiu, 5m cu 50 LEDuri RGB imbina 13 nuante de culoare pe care le puteti schimba din telecomanda. 

     Daca tot suntem in zona balustradei de ce nu ati profita si de spatiul exterior al balconului?! Perdele sau plase luminoase vor decora spectaculos acest spatiu.

     Plasele si perdelele luminoase pot impodobi si peretii interiori ai balconului cu o retea delicata de lumini care poate fi un fundal  ideal pentru restul amenajarii dumneavoastra. Globulete luminoase pot incadra fereatrele si usa de acces. Tavanul balconului nu ar trebui neglijat. Fie prindeti o perdea luminoasa, fie creati un joc de linii avand drept cadru spatiul dintre streasina si balustrada, imaginatia o sa va indrume. Ghirlandele luminoase cu elemente decorative cum ar fi ghirlanda luminoasa cu 30 clopotei sau cele cu globuri mari si fir cu minileduri sunt doar cateva exemple a ceea ce veti gasi in magazinul nostru.

     Daca optati pentru un brad impodobit pe balcon aveti grija sa alegeti ghirlande lumininoase si decoratiuni create pentru exterior. Ghirlanda decorativa cu stelute sau fulgi de zapada va face bradul dumneavoastra sa sclipeasca vesel.  Chiar si in balcoanele inchise temperatura este destul de scazuta si veti avea surpriza ca tocmai in seara de Craciun sau de Revelion sa nu va puteti bucura de frumusetea lor.

     Daca langa brad adaugati felinarelumanari cu led, practic veti avea o mica gradina chiar la dumneavoastra pe terasa. Parca nu mai privim atat de nostalgici la imaginile cu acele case scaldate in lumini, avem si noi, la scara mai mica, aceeasi experienta.

     Ghirlandele noastre luminoase au, marea majoritate, becuri Led, economice si rezistente la intemperii. Economice si rezistente sunt o bucurie pe care nu puteti sa o refuzati familiei dumneavoastra. Luminile tip snur sunt  accesibile, nu ocupa spatiu, doar clipesc ghiduse cat tine noaptea. Sunt rezistente si investitia este una pentru mai multi ani. Dupa incheierea perioadei sarbatorilor puteti indeparta simbolurile specifice si pastra doar ghirlandele luminoase, ele se asorteaza oricarui anotimp.

     Comanda acum orice tip de ghirlanda luminoasa sau decoratiune luminoasa si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

     Raluca Dinu

     Echipa GhirlandeLuminoase.ro