Lumini de poveste pe tot parcursul anului

     Unul dintre mesajele pe care incercam sa-l transmitem, noi, echipa GhirlandeLuminoase.ro, este acela ca nu trebuie sa asteptati Sarbatorile  sau vara pentru a va bucura de lumina ghirlandelor. Ele au fost proiectate sa poata fi folosite pe tot parcursul anului si in toate conditiile meteorologice.


     Noptile calde ale sezonului cald ne indeamna sa petrecem cat mai mult timp in aer liber si nu ma insel spunand ca o intalnire cu cei dragi sau petrecerea in cinstea unui eveniment fericit vor fi mult mai placute sub lumina calda a ghirlandelor luminoase. Chiar si o seara linistita in intimitatea caminului va avea un farmec aparte.

     Sezonul rece vine cu seri grabite si nopti lungi si mult mai intunecate. Lumina ghirlandelor luminoase este o modalitate placuta de a indulci intunericul si senzatia de frig. Delicatele ghirlande cu led ce imbratiseaza trunchiri de copaci sau plutesc delicate printre ramuri de copaci sau arbusti, ghirlandele care decoreaza cladiri sau strajuiesc terase si gradini, toate acestea fac iarna sa nu mai para atat de aspra.O bataie cu bulgari la ceas de seara, sub lumina ghirlandelor va fi mult mai amuzanta.

     Primavara aduc un plus de lumina si stralucire si ne fac mai usoara asteptarea caldurii, iar toamna fac toate acele nuante de auriu si aramiu sa para de-a dreptul fantastice.

     Daca va doriti sa va bucurati tot anul de ghirlandele luminoase ar trebui sa nu faceti rabat cand este vorba despre calitate. Alegand cu grija veti constata ca investitia initiala se justifica. Un cablu gros, din cauciuc va garanta un iluminat calitativ, fara sa palpaie. Alegeti becuri create special pentru exterior. Se spune ca becurile incandescente clasice atrag mai mult insectele, ceea ce este destul de enervant. Becurile bazate pe noile tehnologii consuma mult mai putin si sunt mult mai rezistente. 

      Atunci cand aveti produsul aveti grija sa-l instalati si sa-l folositi conform cu instructiunile producatrului. Mai ales cand este vorba despre ghirlandele conectabile, fiti atenti la modul in care faceti imbinarea! O instalare corecta va fereste de accidente sau patrunderea umezelii in perioadele ploiase. O ghirlanda de calitate va avea fasungul protezat printr-un manson de cauciuc. In cazul ghirlandelor formate din cablu si fasung ideal ar fi se instalati cablurile si abia apoi sa infiletati becurile. 

     Daca, din diferite motive, aveti nevoie sa le depozitati sau transportati intr-o alta locatie nu le lasati ca pe un ghem trist de cabluri si becuri. Impachetati-le in cutii sau lazi si gasiti-le un loc uscat. Nu doar ca nu veti risca deteorioarea, dar cand veti dori sa le instalati munca dumneavoastra va fi mult mai usoara.

     Comanda acum orice tip de ghirlanda luminoasa sau decoratiune luminoasa si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

     Raluca Dinu

     Echipa GhirlandeLuminoase.ro