Ghirlandele luminoase se asorteaza cu toamna

A venit, a venit toamna…

Hai, frunza galbena…

    Suntem in aceea perioada in care privim cu regret spre vara care pare sa fi zburat ca un gand si cu uimire spre frumusetea toamnei. Chiar daca ne-am obisnuit sa traim in mediul controlat al comunitatilor noastre, inca avem in noi trairea schimbarii anotimpurilor. Simtim ca este vremea sa ne tragem mai aprope de casa, sa ne pregatim cuibul. Toamna, mai mult decat in orice anotimp, aducem cat mai multe elemente naturale in decorurile caselor noastre. Frunze, ghinde, nuci, castane, conuri, crengi, toate ne inspira sa cream aranjamente care sa ne bucure sufletul. Toti ne-am intors din parcuri cu buzunarele pline de aceste mici comori.

     In ultimii ani, producatorii de accesorii luminoase au venit catre noi cu tot felul de produse care sa faca decoratiunile noastre si mai atractive, mai spectaculoase. Ghirlandele luminoase, de la cele mai simple cu fir si led, la cele cu abajururi decorative si-au gasit loc in casele noastre aducand un plus de lumina zilele mohorate ale sezonului rece. Ghirlande luminoase cu alimentare la reteaua electrice, cu baterii, solare vin in ajutorul inspiratiei.

     Am cautat cateva idei simple, dar ingenioase prin care putem sa aducem natura in casele noastre.

     Cat timp serile nu devin prea reci pentru a fi trimisi in casa, ne putem bucura de aerul clar pe o terasa amenjata  confortabila, luminata spectaculos.

     O cina sub cerul liber, sa admiram noua culoare a frunzelor care se reflecta aurii in lumina ghirlandei?

    Ne putem inca retrage printre plantele gradinii si sta pana tarziu la povestit, vegheati de lumina delicata a unei ghirlande care totusi nu alunga prezenta invaluitoare a intunericului. 

    Nu aveti un loc unde sa aprindeti un foc, dar va doriti acea senzatie de caldura si siguranta?! Nimic la simplu: cateva lemne intr-un vas adecvat si o ghirlanda cu fir de cupru vor reproduce acea imagine care ne incanta sufletul

     Prea frig sa mai stam afara? Putem aduce aduce natura in casa:

     Copacii isi leapada crengile uscate, putem culege una si impreuna cu o ghirlanda luminoasa vom face orice musafir sa exclame wow!

     Cateva conuri si o ghirlanda luminoasa cu fir de cupru asezate intr-in recipient de sticla vor fi o decoratiune ideala pentru pervazul ferestrei.

     Conurile naturale alaturi de conurile luminoase ale ghirlandei vor crea un contrast fermecator intr-un aranjament.

     Frunze ruginii si conuri alaturi alte elemente decorative inspirate de toamna, plus o cascada de fire luminoase vor aduce acest anotimp spectaculos intr-un singur decor.

     O ghirlanda luminoasa cu frunze metalice aurii este in sine o decoratiune ce aduce cu sine spiritul toamnei.

     Da, da, a venit toamna!

     Comanda acum orice tip de ghirlanda luminoasa sau decoratiune luminoasa si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

     Raluca Dinu

     Echipa GhirlandeLuminoase.ro