Ghirlande luminoase pentru o nunta de poveste

    Ghirlandele luminoase sunt pentru nunti asemenea unui condiment: aduc o savoare aparte si nimic nu le poate inlocui. Drapate de-a lungul tavanului, peretilor sau in aer liber vor transforma orice loc intr-o feerie.

     Alegeti modele usor de aranjat si conectabile astfel incat sa nu fiti dependenti de prea multe surse de electricitate. Cu o singura priza puteti beneficia de lumina mai multor ghirlande luminoase unite.

     Daca nu sunteti convinsi, iata cateva motive pentru care trebuie sa luati in considerare folosirea ghirlandelor, plaselor, perdelelor luminoase, a felinarelor si a altor decoratiuni luminoase:

      1. Aprinderea lor aduce instantaneu bucurie si zambete. Simple si gratioase, prin frumusetea lor clasica, vor completa orice tema aleasa pentru nunta dumneavoastra. Simple, dar extrem de versatile ne permit sa le folosim intr-o multitudine de aranjamnete. Cele cu becuri dimabile ne permit sa cream zone separate in aceeasi locatie, o lumina mai intensa in zona meselor, una mai discreta in zona ringului de dans, poate.

      2.  Nu ai o sursa de electricitate la indemana pentru ca ti-ai dorit sa organizezi evenimentul intr-un loc retras, in mijlocul naturii? Exista varianta ghirlandelor luminoase solare!

     3.  Te ajuta sa faci o intrare spectaculoasa pentru invitatii tai. Marcati drumul din parcare pana la locul evenimentului cu ajutorul ghirlandelor luminoase si toata lumea se va simti ca un star pe covorul rosu.

     Exista o multitudine de alte accesorii luminoase care aduc o nota romantica si spectaculoasa decorului in care veti petrece. Puteti folosi lumanari, felinare, ghirlande decorative intr-o multitudine de modele.

    Noi am venit cu ideile, dumneavoastra alegeti!

    Comanda acum orice tip de ghirlanda luminoasa si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

     Raluca Dinu

     Echipa GhirlandeLuminoase.ro