Decoratiuni luminoase solare, o alegere inspirata

     Casa si gradina ta merita sa fie admirate si pentru asta ai putea lua in considerare decoratiunile luminoase solare. Acestea pot fi o imbunatatire pentru orice spatiu pe care ne dorim sa-l infrumusetam.  Sunt usor de aranjat, ofera jocuri de lumina interesante (unele au pana la 8 tipuri de modulare a luminii) și pot schimba in bine modul in care decorati interiorul si exteriorul casei. Au un farmec aparte si nu trebuie sa va limitati la un singur model: ghirlande, felinare, lampi pot fi combinate intr-o multitudine de variante deosebit de atractive.  

     Sa facem cea mai buna alegere trebuie sa intelegem cum functioneaza aceste decoratiuni luminoase solare. Ele au incorporat un panou solar care colecteaza lumina solara ce apoi se stocheaza intr-o baterie speciala. Se aprind automat atunci cand se intuneca, dar sunt dotate si cu un buton on/off care ne permite, daca ne dorim, sa intrerupem functionarea.

    Pentru a se incarca la capacitate maxima trebuie sa avem grija ca panoul solar sa fie intreaga zi sub lumina directa a soarelui. Energia solara este una regenerabila si nu suntem dependenti de o priza. Aceasta facilitate ne permite sa le folosim in orice spatiu ne dorim, putem sa le luam si cu noi in vacanta, mai ales daca suntem adeptii campingului.

     Daca sunteti in cautarea unei ghirlande solare decorative trebuie sa stiti ca veti gasi o multitudine de modele, de la cele simple, doar cu led, la cele cu decoratiuni in cele mai variate forme: fluturi, flori, albine, lampioane, picaturi, etc.

     Ghirlandele luminoase solare sunt un element decorativ versatil, ele pot fi prinse in jurul copacilor, plantelor decorative, mobilei, ghivecelor, arcadelor, de balustrade, de garduri, etc.

     Pe langa cele ghirlandele decorative luminoase exista si variante mai puternice care asigura un iluminat satisfacator.

     Cu atat de multe produse disponibile, poate parea un pic dificil sa iei o decizie, dar cat ai in minte o imagine, este imposibil sa nu gasesti modelele potrivite pentru tine. Pe langa aspectul estetic trebuie sa tineti cont si de calitatea tehnica a ghirlandelor luminoase solare alese, mai ales daca vor fi folosite in exterior: sa fie rezistente la conditiile meteo (IP65 inseamna ca sunt rezistente la umezeala, ca pot fi utilizate in conditii meteo diferite)

     Amenajarea poate fi completata cu alte decoratiuni luminoase solare: lampi, felinare, totul tine de imaginatia dumneavoastra.

    Comanda acum orice tip de ghirlanda luminoasa si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

     Raluca Dinu

     Echipa GhirlandeLuminoase.ro