Cum te poti bucura de magia decoratiunilor luminoase

Ghirlandele luminoase ne-au acaparat si si-au creat un loc stabil in lumea decoratiunilor. Creeza magie la exterior, dar am gasit idei de amenajare inedite, spectaculoase si pentru spatiile interioare, indiferent de scopul lor, locuinte, birouri sau zone de relaxare.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri A60 LED 4W,E27, Cablu Plat/Rotund Negru, Lumina Calda, Conectabila 120m, de Exterior

Nu trebuie sa fim specialisti ai amenajarilor pentru a aduce in casa noastra farmecul lor inegalabil. Gasim ghirlandele luminoase intr-o asemenea varietate de modele incat este imposibil sa nu o aflam pe cea perfecta pentru noi, care sa fie pe gustul intregii familii. Reusim astfel nu doar sa aducem o nota sic sau o atmosfera invaluitoare, dar putem chiar remodela spatiul dandu-i noi profunzimi.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 25 Becuri Incandescente E12 10W + 2 Becuri Cadou, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 20M, de Exterior

Daca aveti un spatiu larg, pe care va doriti sa il delimitati, alegeti varianta sirurilor de ghirlande luminoase. Zona de zi se va putea transforma oricand intr-un spatiu de petrecere in sezonul rece, dar si in restul anului daca nu avem avantajul unei zone exterioare in care sa putem organiza intalniri cu familia sau prietenii. Putem face un mix de ghirlande clasice cu ghirlande decorative, obtinand o poezie de lumina.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri Albe Mate Para cu LED E27 1W Dimabile, Cablu Cu Pendul Negru, Lumina Calda, Conectabila 500m, de Exterior

Daca sunteti in cautarea unei solutii interesante pentru a adauga lumina in zona de servit masa uitati de variantele clasice si optati pentru ghirlandele luminoase. Fie le intindeti dintr-un capat in altul al camerei, fie le grupati intr-o instalatie, nu veti avea doar lumina perfecta pentru cina de fiecare seara, dar puteti sa va bucurati de o ambianta de petrecere, festiva sau romantica, in functie de planurile voastre.

Ghirlanda Luminoasa 15M cu 30 LEDuri Mate, Cablu Negru, Lumina Calda Naturala, Conectabila 30M, cu Timer, de Exterior

Sunteti pasionat de fotografie sau pictura si ati organizat un perete galerie? Ghirlandele luminoase vor oferi lumina ideala pentru a le pune in valoare sau pentru a pune in scena un decor pentru zona dumneavoastra de relaxare sau studiu. Lumina are aceasta putere extraordinara de a schimba radical ambianta.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri LED E27 2W, Cablu Plat/Rotund Negru, Lumina Calda, Conectabila 250m, de Exterior

Daca vorbim despre ambianta, sufrageria este zona care are cea mai mare nevoie de ajutorul ghirlandelor luminoase. Pentru ca aici desfasuram o mare varietate de activitati se simte necesitatea unei surse de lumina care sa se potrivesca in oricare dintre situatii. O ghirlanda cu becuri dimabile va oferi lumina pentru citit, cadrul pentru a te lasa furat de farmecul muzicii sau pentru a urmari un film.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri Para cu 9LEDuri, E27, 1W, Dimabile, Cablu Plat/Rotund Negru, Lumina Calda, de Exterior

Peretii din caramida sunt o dragoste constanta in amenajari, fie vorbim despre stilul industrial, rustic sau boho. Adusi in interior au veni impreuna si cu unele surse pentru iluminat folosite in exterior. Trebuie sa recunoasteti, ghirlanda luminoasa se potriveste perfect!

Cablu Ghirlanda Luminoasa 100M cu 300 Fasunguri E27, Cablu Negru, de Exterior

Ghirlandele luminoase sunt noul mod de a sta „la lumina lumanarilor”. Plaseaza-le in asa fel in cat sa primesti suficienta lumina, dar fara a alunga farmecul noptii si, garantat, vei obtine o ambianta romantica oportuna atunci cand dorim sa petrecem momente speciale alaturi de o persoana speciala. Cu ajutorul optiunii puse la dispozitie clientilor nostri de a-si configura propria ghirlanda orice spatiu, interior sau exetrior, poate deveni un templu dedicat luminii.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 100 LEDuri, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 200M, de Exterior

Daca va doriti o imagine mai prietenoasa, chiar ludica, pentru bucataria dumneavoastra optati pentru ghirlandele luminoase. Fie alegeti un model care permite si iluminatul sau unul decorativ care sa completeze sursele clasice, sigur serile petrecute aici nu vor mai fi aceleasi.

Comanda acum orice tip de ghirlanda si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

Raluca Dinu

Echipa GhirlandeLuminoase.ro