Cum sa te bucuri de farmecul noptilor de octombrie cu instalatii luminoase

instalatii luminoase

Toamna ne invata sa ne exprimam emotiile, sa radem, sa plangem, sa acceptam si sa iertam.

O cina in gradina alaturi de familie si prieteni este intotdeauna binevenita. Odata cu aprinderea ghirlandei luminoase solare, petrecerea incepe de la sine.
Ghirlanda Luminoasa Solara si USB 6M cu 25 Becuri LED, Cablu Negru, Lumina Calda, de Exterior
Soarele de octombrie ne rasfata cu razele lui caldute. Terasa este frumos decorata cu ghirlanda luminoasa cu becuri LED, a caror lumina ne incalzeste sufletul.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 25 Becuri LED, E12, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 300M, de Exterior

Un mic colt de rai pe veranda casei. Schimbam decoratiunile si aducem ceva din magia culorilor toamnei cu ajutorul unei ghirlande luminoase de exterior.


Intampinam toamna cu bucurie, entuziasm si dor pentru toate frumusetile si bunatatile pe care ni le ofera. Ghirlanda luminoasa cu becuri dimabile ne creeaza o atmosfera calda si placuta. 

Ghirlanda Luminoasa 4.5M cu 10 Becuri LED Transparente, E27, 1.5W, Dimabile, Cablu cu Pendul Negru, Lumina Calda Naturala, Conectabila 300M, de Exterior

Decoratiuni luminoase alese cu gust, povesti spuse impreuna cu cei dragi si cele mai frumoase apusuri. Lumina calda a miniLED-urilor ne duce cu gandul la zilele calde de vara.

Ghirlanda Luminoasa Decorativa 30M cu 300 LEDuri, Cablu Transparent, Lumina Calda, de Exterior
Octombrie este o simfonie a schimbarii. Cu un pahar de vin, un buchet de crizanteme, inveliti in paturi moi si pufoase, refuzam sa intram in casa. Stralucirea unei instalatii luminoase creeaza o atmosfera mai placuta.
Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri, E27, 2W, Cablu Plat/Rotund Negru, Lumina Calda-Naturala, Conectabila 250m, de Exterior

Crizantemele din ghivece, felinarul de pe masa, cescuta cu ceai cald, toate petrec alaturi de tine. Imbogateste oaza ta de relaxare cu stralucirea unor instalatii cu instalatii cu stelute LED.

Ghirlanda Luminoasa Decorativa 30M cu 300 Stelute cu LED, Cablu Transparent, Lumina Calda, de Exterior
Balconul este unul din locurile noastre de relaxare in aer liber. Ghirlanda luminoasa cu LED-uri speciale completeaza perfectiunea.
Ghirlanda Luminoasa 5M cu 10 LEDuri Speciale, Cablu Negru, Lumina Calda Naturala, Conectabila 1000M, de Exterior
Adoram serile blande si ne lasam prinsi in vraja lor. In decursul acelor ore ne putem bucura pe deplin de stralucirea unor instalatii luminoase.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 Becuri LED, E27, 3W, Cablu Plat/Rotund Negru, Lumina Calda, Conectabila 160M, de Exterior

O patura moale, iarba inca verde si aerul rece de octombrie, ne trimit cu gandul la zilele de vacanta.  Lumina calda a lumanarilor decorative cu flacara realista ne determina sa nu intram in casa.

Ruginiul frunzelor si culorile dulci ale florilor creeaza un tablou fantastic. Ghirlanda luminoasa potrivita oricarui stil de design transforma spatiul ales in zona favorita a intregii familii.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 Becuri Para cu 9LEDuri, E27, 1W, Dimabile, Cablu Plat/Rotund Negru, Lumina Calda, Conectabila 500M, de Exterior

Este vremea ciocolatei calde si a placintei cu dovleac. O cina in gradina, la lumina calda a ghirlandei luminoase, alaturi de cei dragi este intotdeauna binevenita.

Daca ai nevoie de o ghirlanda luminoasa pentru Halloween la noi poti gasi cele mai multe variante.

Ghirlanda Luminoasa 20M cu 40 LEDuri Clare, Cablu Negru, Lumina Calda Naturala, Conectabila 30M, cu Timer, de Exterior
Intampinam toamna cu primele frunze galbene si cu ghirlanda luminoasa cu becuri incandescente. 
Ghirlanda Luminoasa 4.5m cu 10 Becuri Incandescente, E27, 11W, Cablu cu Pendul Negru, Lumina Calda, Conectabila 40.5m, de Exterior

Sa ne bucuram de un Octombrie insorit si calduros si de serile spectaculoase in lumina ghirlandelor luminoase!

Comanda acum orice tip de ghirlanda si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!
Raluca Dinu
Echipa GhirlandeLuminoase.ro