Cum sa intampini Toamna cu ghirlande luminoase

A venit, a venit Toamna!

Nu trebuie sa ne uitam in calendar sau sa mergem in piata pentru a ne convinge. De mai bine de o saptamana o simtim in aer, la inceput ca pe o boare cu parfum de frunze vestede, apoi cu o racoare placuta in zorii zilei si o lumina ireal de frumoasa, reflectandu-se cu irizatii de chihlimbar.

Multi devenim nostalgici, ne gandim ca nu am luat tot ce se putea de la vara, dar apoi ne cuprinde frenezia unui nou inceput. Incep scolile si ne intoarcem la serviciu cu planuri mari. Stiti ce ne mai place? Sa schimbam decoratiunile si sa aducem in case ceva din magia culorilor Toamnei. Aici ne vin in ajutor si ghirlandele luminoase.

Ghirlanda Luminoasa 15m cu 24 Becuri Albe Mate E27 1W, Cablu Negru, Lumina Calda-Naturala, Conectabila 615m, de Exterior

In aceste zile in care cele doua anotimpuri se contopesc adoram serile blande si ne lasam prinsi in vraja acestui moment de respiro, intre exuberanta verii, deja consumata, si frenezia tomnei care ne va transforma oameni de actiune, gata sa punem in practica toate planurile create cat ne-am bucurat de soare pe sezlong sau in hamac. Locul nostru de relaxare in aer liber, adus la perfectiune de lumina ghirlandelor luminoase, este locul unde vor face ultimele ajustari.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri A60 LED 4W,E27, Cablu Plat/Rotund Negru, Lumina Calda, Conectabila 120m, de Exterior

Cum intampinam Toamna? Cu bucurie, cu entuziasm si cu dor pentru toate frumusetile si bunatatile pe care ni le ofera. Este vremea ciocolatei calde cu cu arome bogate, placintei cu dovleac, a crizantemelor si a celor mai frumoase apusuri. Cea mai mare parte a zilei suntem la serviciu, la scoala sau prinsi cu treburi, asa ca orele serii sunt momentul in care ne putem bucura deplin de ele. Ghirlandele luminoase iti ofera atimosfera calda si molcoma in care tu sa traiesti aceasta minunata experienta a primelor zile de Toamna.

Ghirlanda Luminoasa 15m cu 15 Becuri ST64 LED 6W, Dimabile, Cablu cu Pendul Negru, Lumina Calda, Conectabila 195m, de Exterior

Pentru mult timp decoratiunile Toamnei se limitau la cele de Haloween. De ce sa nu ne bucram de ele intregul sezon? Alegem cateva elemente de baza si apoi adaugam pe cele specifice momentului in care ne aflam. Deschidem Toamna cu primele frunze galbene si primele crizanteme, apoi vin dovleci, ghinde si castane. Ghirlandele si decoratiunile noastre luminoase fac parte dintre acele elemente decorative ce pot fi folosite pe tot parcursul anului.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri Albe Mate, E27, 2.4W, Cablu Cu Pendul Negru, Lumina Calda-Neutra, Conectabila 400m, de Exterior

Activitatile noastre se schimba, suntem mai mult timp acasa si simtim nevoia sa retraim momentele de relaxare ale verii. Organizeaza mici petreceri la tine acasa si trecerea spre sezonul rece va fi mult mai usoara. Vremea este inca foarte calda asa ca vom profita de spatiul exterior, gradina sau balcon. Din trusa unei petreceri reusite nu lipsesc ghirlandele luminoase.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri Albe Mate Para cu LED E27 1W Dimabile, Cablu Cu Pendul Negru, Lumina Calda, Conectabila 500m, de Exterior

Ghirlandele luminoase se potrivesc in mod natural culorilor calde ale Toamnei. Ruginiul frunzelor si culorile dulci ale florilor vor crea un tablou fantastic in lumina lor calda. Nuantele vibrante de portocaliu si violet sunt vedetele acestor zile.

Ghirlanda Luminoasa Solara si USB 6M cu 25 Becuri LED, Cablu Negru, Lumina Calda, de Exterior

Toamna vine cu distractiile ei specifice si cu ajutorul ghirlandelor luminoase vei fi sigur ca nu vei pierde nicio seara frumoasa pe care o poti petrece in aer liber. Fie iti inviti prietenii, fie ai o seara de povesti si rasete cu familia vei castiga cele mai frumoase momente si vei descoperi Toamna asa cum nu ai mai avut ocazia.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri Albe Mate cu LED, E27, 1W, Dimabile, Cablu Plat/Rotund Negru, Lumina Calda, Conectabila 500m, de Exterior

Toamna aduce o atmosfera aparte pe care invatam sa o iubim treptat, aflati inca sub magia zilelor de vara. Suntem nostalgici, tanjim dupa noptile de distractie si nu ne gandim ca putem prelungi vacanta chiar si in noul sezon. Inca este cald, avem inca destul timp sa petrecem multe clipe splendide in aer liber. Asa ca intampinam Toamna cu chef de distractie! Aprinde in fiecare seara ghirlandele si petrecerea incepe de la sine!

Ghirlanda Luminoasa 15M cu 200 de LEDuri, 8 Programe, Cablu Negru, Lumina Portocalie, de Exterior

Intampinam Toamna cu gradini si terase imbracate in ghirlande luminoase care vor scoate in evidenta frumusetea frunzelor aramii, care vor crea un decor fascinant in serile in care ploaia ne va trimite in casa. Ia in mana o cana de ceai aromat, trage un scaun mai apropate de fereastra si admira un tablou fantastic!

Ghirlanda Luminoasa Solara 48M cu 800 LEDuri, 8 Programe, Lumina Calda

Copacii si celelalte plante isi vor pierde treptat podoaba de frunze, dar ghirlandele luminoase nu te vor lasa sa le simti lipsa. Lumina lor calda va umple crengile de viata si splendoare. Vei intarzia in gradina sau pe terasa pentru a te bucura de aceasta noua frumusete.

Ghirlanda Luminoasa Solara 8M cu 20 Becuri cu LED E27 2W, Cablu Negru, Lumina Calda, de Exterior

Serile vor fi din ce in ce mai grabite, dar ghirlandele luminoase iti vor castiga acele ore pentru ca tu sa profiti de atmosfera placuta a inceputului de Toamna. Imbogateste oaza ta de relaxare cu stralucirea ghirladelor luminoase si cu paturi moi si calduroase, inca nu intram in casa!

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 LEDuri Mate, Cablu Alb, Lumina Calda Naturala, Conectabila 30M, de Exterior

Cu ghirlande luminoase Toamna va fi o experienta speciala, pe care o vei trai deplin in fiecare seara. Nu ai nevoie de spatii vaste, orice coltisor al locuintei tale, interior sau exterior, va fi transformat in zona voastra de joaca sau visare.

Ghirlanda Luminoasa 15m cu 24 Becuri Albe Mate cu LED, E27, 1W, Dimabile, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 615m, de Exterior

Abundenta Toamnei se simte si in bunatatile pe care le aducem la masa. Organizeaza cinele in familie ca o iesire in oras si toata lumea va fi foarte fericita. Cu ghirlandele luminoase creezi atmosfera perfecta pentru regalul de gusturi.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 Leduri Clare, Cablu Alb, Lumina Naturala, Conectabila 30M, De Exterior

V-am ajutat sa primiti cu mai multa incantare noul sezon?

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 Becuri cu LED E27 4W, Cablu Negru cu Pendul, Lumina Calda, Conectabila 120M, de Exterior

Descopera farmecul serilor de Toamna cu lumina ghirlandelor luminoase!

Comanda acum orice tip de ghirlanda si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

Raluca Dinu

Echipa GhirlandeLuminoase.ro