Cum sa decorezi interiorul caminului tau cu ghirlande luminoase

Casa….cel mai dulce camin !

Decorarea ei este intotdeauna o provocare. Ghirlanda luminoasa de 5m cu 10LED-uri mate se potriveste oricarei incaperi, este prevazuta cu o mufa prin care pot fi unite pana la 6 ghirlande pentru o lungime maxima de 30 m.

Ghirlanda Luminoasa 5M cu 10 LEDuri Mate, Cablu Alb, Lumina Calda Naturala, Conectabila 30M

Nu exista un loc mai bun pe pamanat decat acasa. Daca vrei sa creezi o atmosfera cat mai placuta, pune pe mobilier, pe masa si chiar pe jos cateva lumanari din parafina cu flacara realista.

Lumanare LED 10*25CM, Flacara Realista, cu Baterii si Telecomanda

Lumina calda naturala a unei ghirlande luminoase cu becuri albe mate de 3W conectabila pana la 165m, creeaza confort si comoditate. Chiar daca un bec LED lumineaza cat unul incandescent de 30W, acesta consuma doar 3W. 

Ghirlanda Luminoasa 5M cu 10 Becuri Albe Mate, E27, 3W, Cablu Alb, Lumina Calda-Naturala, Conectabila 165M

Cu totii ne iubim casa si dorim ca ea sa fie cat mai primitoare. Ghirlanda luminoasa de 4.5m cu becuri in forma de para cu 9 LED-uri de 1W, prevazuta cu o mufa speciala, este conectabila pana la 450m. Cablul este de culoare neagra cu pendul, foarte rezistent, conectabil pana la 1000 W.

Ghirlanda Luminoasa 4.5M cu 10 Becuri Para cu 9 LEDuri, E27, 1W, Cablu cu Pendul Negru, Lumina Calda, Conectabila 450M

Ghirlanda luminoasa de 10m cu 10 becuri LED de 4W este conectabila pana la 250m. Becurile sunt dimabile si, chiar daca sunt din plastic, acestea sunt rezistente la socuri si intemperii. Cablul este de culoare neagra, foarte rezistent, conectabil pana la 1000W.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 10 Becuri cu LED, E27, 4W, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 250M

Daca combini felinare , instalatii luminoase si lumanari LED, poti beneficia de oaza ta de liniste si odihna. Ghirlanda luminoasa de 10m cu 10 becuri E27 poate fi conectabila pana la 1000m. Pentru prelungirea cablului pana la stecher puteti achizitiona impreuna cu aceasta ghirlanda si piesa: Cablu Prelungitor 5M pentru Ghirlandele Luminoase cu Pendul (CPGL00).

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 10 Becuri E27, 1W, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 1000M

Lumina discreta si calda a becurilor te ajuta sa te concentrezi si sa fii mai productiv. Acestea sunt din sticla, dimabile, detasabile si asezate la o distanta de 40cm. Orice model de ghirlanda luminoasa de pe site-ul nostru iti poate fi folositor in alegerea facuta.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 25 Becuri LED, E12, Cablu Negru, Lumina Calda

Modelele clasice de ghirlande luminoase pot fi utilizate iar si iar, indiferent de schimbarile pe care vrei sa le faci in casa ta. Ghirlanda luminoasa de 10m cu 20LED-uri speciale si cablu negru se poate conecta pana la 1000m. Un glob contine 6 leduri coborate din soclu ce creeaza efectul unui bec cu filament.

 

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 LEDuri Speciale, Cablu Negru, Lumina Calda Naturala, Conectabila 1000M

Majoritatea adoram sa ne relaxam cu o baie lunga la finalul unei zile pline. Cateva lumanari confectionate din parafina, cu flacara realista si  lumina alba calda ne ajuta sa ne detensionam.

Set 3 Lumanari LED, 3 x 7.5 * 10 / 12.5 / 15CM, Flacara Realista, Lumina Calda, cu Baterii

Ghirlandele decorative simple pot fi scoase in evidenta cand au becuri cu un design deosebit. Ele pot inlocui cu succes corpurile traditionale pentru iluminat, iar daca optezi pentru o varianta cu becuri dimabile vei avea avantajul de a putea regla lumina in functie de atmosfera potrivita fiecarei seri.

Comanda acum orice tip de ghirlanda si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

Raluca Dinu

Echipa GhirlandeLuminoase.ro