Cum sa decorezi casa cu ghirlande de brad si LEDuri

ghirlanda luminoasa craciun

Decorarea casei in prag de sarbatori este o adevarata provocare. Pentru a intra in atmosfera de sarbatori, nimic nu te poate ajuta mai mult decat sa alegi in ce fel decorezi casa, cum impodobesti bradul si ce decoratiuni creative alegi. Bradul de Craciun, este doar inceputul. Intreaga casa trebuie sa straluceasca sub lumina calda a ghirlandelor decorative. Foloseste instalatiile luminoase, ghirlande de brad cu LEDuri, globuri colorate pentru a aduce bucuria sarbatorilor in casa ta.

ghirlanda brad usa

Coronita Luminoasa cu Brad Artificial, Diametru 35CM, 100 LEDuri, Lumina Calda, cu Baterii

Cel mai potrivit loc pentru o coronita de brad este  usa de la intrare in casa. Ferestrele pot fi si ele impodobite cu ghirlande de brad, pe care intercalam usor instalatii luminoase din cupru cu mini LEDuri, iar rezultatul va fi minunat.

ghirlanda brad usa

Daca vrei sa decorezi cu ghirlande de brad si nu ai acces la o sursa de curent, cea mai potrivita este varianta cu baterii, aceasta ghirlanda avand lungimi disponibile de 2.7m cu 50LEDuri sau 5m cu 100LEDuri. Daca aveti sursa de curent la indemana, atunci iti propun ghirlanda de brad de 2.7m cu 50LEDuri sau cea de 5m cu 100LEDuri, ambele modele pot fi interconectatate pentru lungimi mai mari. Acestea din urma sunt perfecte pendtru decoratiuni exterioare, pe balustrada balconului, in jurul geamurilor sau chiar pe casa.

ghirlanda brad geam

Ghirlanda Luminoasa cu Brad Artificial 2.7M si 50 LEDuri, Lumina Calda, cu Baterii, de Exterior

Ghirlanda Luminoasa cu Brad Artificial 2.7M si 50 LEDuri, Lumina Calda, Conectabila, de Exterior

Ghirlanda Luminoasa cu Brad Artificial 5M si 80 LEDuri, Lumina Calda, cu Baterii, de Exterior

Ghirlanda Luminoasa cu Brad Artificial 5M si 100 LEDuri, Lumina Calda, Conectabila, de Exterior

Tradiția noastră este să începem împodobirea cu crenguțe de brad. O ghirlandă de brad adaugă o mulțime de bucurie suplimentară de sărbători fără a lua prea mult timp sau a costa prea mult.

ghirlanda brad geam

Pentru seminee, putem alege un sir de ghirlande de brad decorate cu panglici, conuri de brad si globuri de toate culorile. Se mai pot adauga decoratiuni specifice sarbatorilor, reni, braduti, lumanari  sau globuri muzicale.

ghirlanda brad

Ghirlanda cu Brad Artificial, de la 2.75M

La scara din interiorul casei, de-a lungul balustradei, ne putem orienta tot pentru ghirlande de brad prinse una de alta , impletite si decorate. Cu siguranta ornamentul va arata spectaculos. Poți folosi luminițe sclipitoare sau orice alt șir de luminițe pentru a da acestor crenguțe de brad efectul luminos de care au nevoie.

ghirlanda brad scara

Ghirlanda Luminoasa cu Brad Artificial 2.75M si 40 Globulete cu LED, Lumina Calda

Daca vrei ca bucataria sa arate fabulos si sa ai spor la gatit, este foarte simplu si usor sa decorezi cu ghirlanda de brad artificial. Aceasta poate sa fie simpla sau accesorizata cu conuri de brad.

ghirlanda brad bucatarie

Ghirlanda Luminoasa Decorativa din Cupru Verde 10M cu 100 LEDuri, Lumina Calda, cu Transformator si Telecomanda

ghirlanda brad bucatarie

Cea mai simpla metoda de a da un aer festiv mesei de sarbatori, este sa adaugi o decoratiune ca piesa centrala, o ghirlanda lunga pusa chiar pe mijlocul mesei care are pe ea cateva globulete, nuci sau data cu spray auriu sau argintiu, betisoare de scortisoara sau fructe uscate, face imediat diferenta. Se pot adauga sfetnice cu lumanari si instalatii cu beculete mici sau cu mini LEDuri.

ghirlanda brad masa

ghirlanda brad masa

De asemenea, este foarte simplu sa decorezi si in jurul patului chiar si in camera copiilor. O instalatie luminoasa cu lumina calda se incorporeaza perfect pe ghirlandele de brad. Acestea vor creea camerei o atmosfera de basm, placuta si relaxanta.

ghirlanda brad pat

ghirlanda brad pat

Ghirlanda Luminoasa cu Brad Artificial 2.75M si 20 Globuri Albe cu LED, Lumina Calda

ghiranda brad pat

Ghirlanda de brad cu aspect rustic și LEDuri este perfectă pentru a adăuga un strop de culoare șemineelor, ușilor și balustradelor din casa ta. Concepută cu LEDuri discrete, această ghirlandă de brad va anima cu siguranță decorarea de sărbători.

ghirlanda brad coronita

Ghirlanda Luminoasa Decorativa Fir Verde Artificial 3M si 30 miniLEDuri, Lumina Calda, cu Baterii

ghirlanda brad

Înainte să vă dați seama, casa dvs. va fi plină de spiritul festiv al decorării de sărbători. Expuneți aceste ghirlande de brad fermecătoare în sufragerie, la intrare sau oriunde doriți să răspândiți veselia de sărbători în acest sezon!

 

Comanda acum orice tip de ghirlanda luminoasa sau decoratiune luminoasa si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

Raluca D.

Echipa GhirlandeLuminoase.ro