Cum sa creezi decoratiuni de toamna cu ghirlande luminoase

A venit toamna cea mult asteptata! Frunzele colorate ne fac sa visam la clipele relaxante in mijlocul naturii alaturi de toti cei dragi.   

Lumina calda a ghirlandelor luminoase se imbina perfect cu armonia creata de linistea toamnei. Becurile incandescente, cu lumina retro, te duc cu gandul la caldura caminului din cabana de la poalele muntilor.

Ghirlanda Luminoasa Solara si USB 6M cu 25 Becuri LED, Cablu Negru, Lumina Calda, de Exterior

Covorul tomnatic se imbina perfect cu ghirlanda luminoasa solara cu miniLEDuri. Efectele discrete ale unei instalatii luminoase cu lumina calda ne creeaza un sentiment de „acasa”.
Luminitele jucause de pe cararea din fata casei completeaza povestea toamnei.

Ghirlanda Luminoasa Solara 48M cu 800 LEDuri, 8 Programe, Lumina Calda

Toamna este abia la inceput. Dovlecii si bostanii din gradina asteapta sa fie culesi. Casa impodobita cu ghirlanda luminoasa de exterior, creeaza o atmosfera de basm. Lumina calda a becurilor LED ne incalzeste sufletul.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 LEDuri Speciale, Cablu Alb, Lumina Calda Naturala, Conectabila 1000M, De Exterior

Toamna este perioada unica din an care ofera un tablou plin de culori. Ghirlanda luminoasa de exterior este ideala pentru decorarea casei . Cele 100 de globulete creeaza o lumina clara, uniforma, determinandu-ne sa cadem in visare. 

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 100 Globulete, Cablu Transparent, Lumina Calda, Conectabila 200M, de Exterior

Anotimp al culorilor si al miresmelor, toamna ne inspira atunci cand este vorba despre caldura casei noastre. Ghirlanda luminoasa decorativa din cupru , este potrivita pentru aceasta perioada minunata a anului. Pe veranda casei ,sunt asezate ghivece cu crizanteme si bostani, printre care licareste lumina calda a mini LEDurilor.

Ghirlanda Luminoasa Decorativa din Cupru 20M cu 200 LEDuri, Lumina Calda, cu Transformator

Toamna este anotimpul in care pierdem flori dar castigam fructe. Adaugand decoratiuni si perdele luminoase, se etaleaza farmecul incontestabil oferind inca un motiv sa iti amintesti cat de importante sunt clipele, orele si zilele petrecute in cadrul naturii.

Perdea Luminoasa 10M X 0.6M, 3000 LEDuri, Cablu Alb, Lumina Calda, de Exterior

Dupa ce frunzele au cazut, ne putem intoarce la intelegerea simpla a lucrurilor. Armonia si stralucirea cerului de toamna, impreuna cu ghirlanda luminoasa de exterior, cu lumina portocalie, fac ca fiecare zi sa fie mai frumoasa.

Ghirlanda Luminoasa 15M cu 200 de LEDuri, 8 Programe, Cablu Negru, Lumina Portocalie, de Exterior

Zilele incep sa se scurteze, sa creasca durata noptilor, temperaturile din termometre scad, iar peisajul este completat de frunzele aramii . Printre ele se contopeste de minune ghirlanda luminoasa decorativa din cupru cu mini LEDuri. Lumina calda a felinarului creeaza acea imagine idilica a toamnei pe care o purtam cu totii in suflet.

Ghirlanda Luminoasa Decorativa din Cupru Verde 30M cu 300LEDuri, Lumina Calda, cu Transformator si Telecomanda, de Exterior

Toamna – ultimul si cel mai frumos zambet al anului. Ghirlanda luminoasa decorativa din cupru tip beteala, ne ofera inca un motiv sa ne amintim cat de importante sunt momentele de relaxare. Create pentru a fi o sursa de lumina, ghirlandele luminoase vor fi un plus pentru locuinta ta.

Ghirlanda Luminoasa Decorativa din Cupru 10m cu 300 LEDuri Tip Beteala, Lumina Calda, de Exterior

Apusurile sezonului rece sunt mai spectaculoase decat in orice alta perioada a anului. Muzica placuta, compania celor dragi si ghirlanda luminoasa tip cascada din cupru, transforma fiecare seara intr-o petrecere.

Ghirlanda Luminoasa Cascada din Cupru 2M cu 300 LEDuri, Lumina Calda, cu Telecomanda, de Exterior

Frunzele ingalbenite, ghindele si castanele devin elemente decorative atat in spatiul exterior cat si in cel interior. Lumina clara a mini LEDurilor ofera siguranta si cadrul perfect pentru a ne putea bucura de jocuri in aer liber.  

Ghirlanda Luminoasa Decorativa din Cupru 20M cu 200 LEDuri, Lumina Calda, cu Transformator

Toamna este unul dintre cele mai iubite si indragite anotimpuri. Cosul este plin cu nuci si  fructe tomnatice. Alaturi, o lumanare decorativa cu flacara realista , te duce cu gandul la serile pline de povesti, petrecute in familie.

Lumanare LED 7.5*17.5CM, Flacara Realista, cu Baterii si Telecomanda

Traieste aceasta toamna ca pe cea mai frumoasa vacanta si bucura-te de serile ei spectaculoase in lumina ghirlandelor luminoase!

Comanda acum orice tip de ghirlanda si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

Raluca Dinu

Echipa GhirlandeLuminoase.ro