Cum sa ai o toamna fabuloasa cu ghirlande luminoase

Toamna inseamna zile mai surte, temperaturi mai mici si seri mai grabite, dar acesta nu este un motiv pentru a nu mai petrece mult timp in aer liber. Nu poti sa pierzi spectacolul naturii in schimbare, nu poti sa nu admiri apusurile formidabile a caror culoare pare a se strecura in cea frunzelor. Racoarea noptii este mai patrunzatoare, dar nu atat de puternica incat sa ne trimita in casa o data cu venirea intunericului. Mai putem intarzia in aerul curat, invaluiti in pleduri calde si cu un pahar de vin in mana.

Ghirlandele luminoase pentru exterior create pentru toate timpurile iti vor lumina aceste clipe speciale.

Ghirlanda Luminoasa 4.5m cu 10 Becuri G50, E27, 2W, Dimabile, Cablu cu Pendul Negru, Lumina Calda, Conectabila 225m, de Exterior

Culorile calde ale toamnei ne vor bucura pe tot parcursul zilei cu ajutorul luminii ghirlandelor. Ghirlandele noastre, cu lumina apropiata de cea solara, vor scoate de sub mantia noptii frumusetea gradinii sau terasei tale. Dupa o zi lunga vei adora clipele in aer liber, rasfatat de parfumul aparte al toamnei.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 LEDuri Speciale, Cablu Alb, Lumina Calda Naturala, Conectabila 1000M, De Exterior

Avem ghirlande luminoase potrivite oricarui stil de design, multimea modelelor facand cautarea si alegerea facila si placuta. Simple sau decorative vor transforma spatiul ales in zona favorita a intregii familii, atrasa de atmosfera si placerea simpla pe care o nasc in sufletele noastre.

Lumanare LED 7.5*17.5CM, Flacara Realista, cu Baterii si Telecomanda

Mai ales in aceste zile in care toamna si vara inca au degetele impletite ne place sa profitam de temperaturile placute si sa petrecem timpul liber intr-o ambianta eleganta care sa se imbine cu atmosfera unica a acestei perioade. Ghirlandele luminoase sunt ideale oferind o lumina clara, uniforma sau invaluitoare.

Ghirlanda Luminoasa 4.5m cu 10 Becuri Albe Mate Para cu LED, E27, 1W, Dimabile, Cablu cu Pendul Negru, Lumina Calda, Conectabila 450m, de Exterior

Una dintre activitatile favorite in aceaste perioada este sa ne strangem in jurul unui foc vesel. Multi dintre noi au amenajat spatii speciale pentru aceasta distractie: mobilier comod, paturi pufoase, muzica placuta, compania celor dragi si lumina ghirlandelor luminoase transforma fiecare seara intr-o petrecere ca in taberele copilarie.

Cablu Ghirlanda Luminoasa 100M cu 300 Fasunguri, Cablu Verde Plat, de Exterior

In magazinul nostru veti gasi ghirlande cu marimi diferite sau va puteti personaliza propriul model, astfel nu veti fi limitat de spatiu, distanta pana la sursa de electricitate sau o luminozitate nepotrivita nevoilor dumneavoastra.

Ghirlanda Luminoasa Solara 30M cu 300 LEDuri, 8 Programe, Lumina Calda

Ghirlandele luminoase solare iti ofera deplina libertate in amenajarea spatiului tau de relaxare. Nu depinzi de sursele conventionale de energie, sunt rezistente si economice. Create pentru a fi o sursa de lumina sau doar decorativa vor fi un plus pentru locuinta sau afacerea ta.

Ghirlanda Luminoasa 4.5m cu 10 Becuri Incandescente, E27, 11W, Cablu cu Pendul Negru, Lumina Calda, Conectabila 40.5m, de Exterior

Copiii adora ghirlandele luminoase si iti ofera prilejul de a organiza activitati cu ei si in orele serii. Lumina clara ofera deplina siguranta si cadrul perfect pentru momente in familie. Inca ne putem bucura de o cina sau de jocuri in aer liber, nu pierdeti nicio clipa, in lungile luni ale iernii vom duce dorul lor!

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri G50,E27, 2W, Cablu Plat/Rotund Negru, Lumina Calda-Naturala, Conectabila 250m, de Exterior

O cina romantica in doi, intr-o seara superba de toamna, ce poate fi mai frumos?! Spre deosebira de vara navalnica, toamna poarta in ea ceva din tihna acelor iubiri depline la care tanjim cu totii. O ghirlanda luminoasa, cateva lumanari cu Led, felinare, natura si cerul vor concura cu cele mai elegante restaurante.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 20 Becuri cu 9 LEDuri, E27, 1W, Dimabile, Cablu Plat/Rotund Negru, Lumina Calda, de Exterior

Nu mai concepem petreceri, intime sau fastuoase, fara ghirlande si decoratiuni luminoase. Atmosfera romantica si agreabila este un declansator pentru buna dispozitie si distractie. Ne indeamna la dans, la apropiere, ne face sa fim mai deschisi si dornici de experiente noi.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 25 Becuri LED E12, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 200M, de Exterior

Crizanteme si dovleci, ghinde si castane devin elemente deorative atat in spatiul exterior, dar si interior. Adauga ghirlande si decoratiuni luminoase pentru a da o nota distincta amenajarii tale. Foisoare si terase incarcate de flori, luminate feeric de ghirlande luminoase sunt acea imagine idilica a toamnei pe care o purtam cu totii in suflet.

Ghirlanda Luminoasa Solara si USB 6M cu 25 Becuri LED, Cablu Negru, Lumina Calda, de Exterior

Natura este un spectacol continuu, care nu inceteaza sa ne uimeasca si sa ne incante. Apusurile sezonului rece sunt mai spectaculoase decat in orice alta perioada a anului. Cercetatorii vorbesc despre legile fizicii, despre drumul pe care il face lumina prin atmosfera ajungand la noi in culori mai intense. Dupa o asemenea reprezentatie iti doresti sa mai zabovesti. Ghirlandele nu vor alunga aceasta vraja, ci se integreaza perfect, ca o prelungire naturala a acelei lumini impresionante.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 LEDuri Speciale, Cablu Negru, Lumina Calda Naturala, Conectabila 1000M, de Exterior

In oras sau in mediul rural, in gradina sau pe balcon ghirlandele si decoratiunile luminoase isi etaleaza farmecul incontestabil oferindu-ti inca un motiv sa iti amintesti cat de importante sunt momentele tale relaxare. Nu de putine ori uitam de ele prinsi in iursul activitatilor de zi cu zi.

Ghirlanda Luminoasa 15m cu 24 Becuri G50 E27 2W, Dimabile, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 200m, de Exterior

Avantajele ghirlandelor luminoase sunt numeroase, de la cele care tin de aspectele practice, la cele care privesc starea noastra de bine, si de aceea au devenit atat de populare fara a se banaliza. Zi de zi descoperim noi moduri in care sa ne bucuram de ele.

Cifre Volumetrice Luminoase cu Neon din Plastic cu Baterii si USB

Traieste aceasta toamna ca pe cea mai frumoasa vacanta si bucura-te de serile ei spectaculoase in lumina ghirlandelor luminoase!

Comanda acum orice tip de ghirlanda si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

Raluca Dinu

Echipa GhirlandeLuminoase.ro