Copiii iubesc ghirlandele luminoase

     Cand incepem sa amenajam camera unui copil ne gandim la mobilier, igiena, luminozitate, confort termic si siguranta, dar trebui sa avem in vedere si starea pe care i-o va crea acel spatiu. Ghirlandele luminoase sunt o alegere inspirata (ghirlanda luminoasa 10m cu 20 becuri cu 9 LEDuri  ar putea sa va intereseze) atunci cand ne dorim sa cream o atmosfera  calda si vesela, indiferent de spatiu. Sunt disponibile in atat de multe forme, marimi, culori incat este imposibil sa nu gasim modelul potrivit pentru camera noastra. Sunt prietenoase cu bugetul, sigure si o sursa de bucurie, asa ca sunt cele mai potrivite decoratiuni luminoase pentru a decora camera unui copil. Chiar daca sunt sigure, trebuie sa tinem cont de varsta micului beneficiar.

     Le putem instala oriunde in camera, in functie da necesitati si de dorinta celor mici.

     Adaugand ghirlande luminoase in zona patului veti face sa para mai confortabil si primitor, numai bun sa invite la visare si odihna. Pot fi folosite in locul luminilor de veghe. Agatati siruri de lumini deasupra patului ca un cer de stele sau pe peretele apropiat. Exista un model de ghirlanda luminoasa, ghirlanda luminoasa decorativa din cupru, 10M cu 100 LEDuri si 20 carlige detasabile, ce are in dotare mici carlige ce le putem folosi pentru a prinde fotografii, desene si astfel copilul va simti ca acel spatiu este al lui. Fetitele adora baldachinele si cateva fire de lumina prinse in materialul delicat o vor face sa se simta ca o printesa. Cu ajutorul unei ghirlande luminoase puteti desena forme, scrie mesaje sau o putem folosi ca o completare fericita a unei alte decoratiuni. Ghirlanda luminoasa lecorativa din cupru aramiu, 5m cu 50 LEDuri colorate sau ghirlanda luminoasa decorativa din cupru 20m cu 200 LEDuri sunt ideale pentru acest tip de decoratiune.

     Locul de joaca, de lectura sau pentru studiu completat cu lumina unei ghirlande luminoasa ii va imbia pe copii sa petreaca mai mult timp in acel spatiu. Un fotoliu, un mic cort sau cateva perne confortabile, o ghirlanda luminoasa (ghirlanda luminoasa, 4m cu 40 globulete cu LED, cablu transparent sau ghirlanda luminoasa decorativa 50M cu 400 stelute cu LED, cablu transparent) pentru atmosfera si locul de recreere ii va incanta la fel de mult ca si activitatile desfasurate. Jocurile vor deveni mai interesante, lectura va vorbi altfel imaginatiei, chiar si studiu va fi mai spornic daca beneficiaza de o atmosfera relaxanta.

     Cu ajutorul ghirlandelor luminoase putem evidentia anumite zone ale camerei. Rafturile cu jucarii, corpurile de mobilier, ferestrele sunt suporturi ideale pentru ghirlande. Chiar prinse simplu pe perete vor transforma camera intr-un loc magic ce ii va inspira pe copii in jocurile lor si unde veti petrece impreuna un timp nepretuit. Ghirlanda luminoasa decorativa 2.5M luna si stele cu 138 LEDuri, cablu transparent sau ghirlanda luminoasa 3M cu 25 becuri Bohemia C9 cu LED RGB vor incanta pe cei mici.

     Camera copiilor nu trebuie sa doar un simplu dormitor completat cu un birou, atunci cand varsta o cere. Este locul in care copilul va petrece destul de mult timp si de aceea trebuie sa avem in vedere crearea unui spatiu care sa raspunda tuturor necesitatilor lui. Particularitatile de varsta si gen ne ghideaza in alegerea mobilierului si altor elemente decorative, la fel si atunci cand alegem corpurile pentru iluminat. In magazinul nostru veti gasi o multime de modele de ghirlande luminoase si alte decoratiuni luminoase care va vor ajuta sa oferiti copilului micul lui regat. Ghirlanda luminoasa 5M cu 10 pendule clare cu LEDurighirlanda luminoasa, 4M cu 25 becuri cu MiniLEDuri si multe alte modele amuzante va asteapta sa le alegeti!

     Clasicele ghirlande luminoase pentru exterior, ghirlandele decorative, formele luminoase, toate se pot integra in amenajarea camerei copilui dumneavoastra. Ghirlandele care au atasate ledurilor figurine sunt o incantare pentru copii. Nu doar adultii adora sa stea intr-o camera chic si decoratiunile lumnioase sunt un truc la indemana pentru a transforma si cea mai banala incapere.

     Comanda acum orice tip de ghirlanda luminoasa sau decoratiune luminoasa si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!

     Raluca Dinu

     Echipa GhirlandeLuminoase.ro