Black Friday 12-15.11.2021

Black Friday Ghirlande Luminoase 2021

Black Friday este raspandit in intreaga lume. In fiecare an, acesta reprezinta inceputul febrei cumparaturilor pentru sarbatoarea Craciunului.

Black Friday este evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri. In perioada 12 – 15.11.2021 scoatem la lumina cele mai asteptate oferte.

Mai jos veti regasi produse de mare cautare care vor avea preturi irezistibile.

Ghirlanda luminoasa solara cu USB de 6M cu 25 becuri LED, poate fi folosita cu usurinta la decorarea terasei in prag de sarbatoare. Aceasta rezista de la minus 30 grade pana la plus 50.

ghirlanda solara

Ghirlanda Luminoasa Solara si USB 6M cu 25 Becuri LED, Cablu Negru, Lumina Calda, de Exterior

Ghirlanda luminoasa de 10M cu 10 becuri LED transparente si lumina calda naturala este ideala pentru impodobirea casei. Deoarece aceasta este conectabila pana la 660M, exista posibilitatea de a crea orice lungime necesara sau de a face permutari oricand si oriunde doriti.

ghirlanda exterior

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 10 Becuri LED Transparente, E27, 1.5W, Dimabile, Cablu Negru cu Pendul, Lumina Calda Naturala, Conectabila 660M, de Exterior

Ghirlanda luminoasa decorativa de 2M cu 10 globuri argintii cu miniLED-uri este decoratiunea perfecta pentru sarbatori, in casa, pe terasa sau pentru diverse evenimente creand o atmosfera placuta. Diametrul unui glob este de 6CM si sunt asezate la o distanta de 10CM. Camera copiilor sau masa de Craciun poate fi usor decorata cu acest tip de ghirlanda cu globuri argintii.

ghirlande argintii

Ghirlanda Luminoasa Decorativa 2M cu 10 Globuri Argintii cu 50 MiniLEDuri, Cablu Transparent, Lumina Calda, cu Baterii, de Exterior

Ghirlanda luminoasa cu 10 globuri transparente cu 100 miniLED-uri si cablu transparent poate fi folosita atat la interior cat si la exterior, avand protectie IP44. Globurile au forma para, sunt din plastic, nedetasabile si nu se incalzesc.

Ghirlanda Luminoasa Decorativa 3.6M cu 10 Globuri Para Transparente cu 100 miniLEDuri, cablu Transparent, Lumina Calda, de Exterior

Daca doriti sa impodobiti veranda casei cu ghirlanda de brad artificial, ideala ar fi instalatia din cupru cu transformator, aceasta integrandu-se perfect cu ajutorul miniLED-urilor incluse. Cablul ghirlandei este din cupru aramiu, rezistent la ploaie si frig.

ghirlanda dcorativa

Ghirlanda Luminoasa Decorativa din Cupru 30M cu 300 LEDuri, Lumina Calda, cu Transformator, de Exterior

Decorarea casei in perioada Craciunului este o adevarata provocare. Ne dorim ca totul sa arate perfect si sa atraga privirile trecatorilor. Totul devine mai simplu daca optezi pentru ghirlandele  luminoase solare din cupru de 20M cu 200 miniLED-uri si 8 programe, acestea stralucind frumos in lumina noptii.

ghirlanda dcorativa solara

Ghirlanda Luminoasa Solara din Cupru 20M cu 200 MiniLED-uri, 8 Programe, Lumina Calda

Artificiile sunt binevenite in aceasta perioada a anului pentru ca sunt mai speciale. Acest fel de ghirlanda luminoasa are 5 artificii din cupru argintiu cu 500 LED-uri, lumina calda si cablu transparent.

ghirlanda artificii

Ghirlanda Luminoasa 3.3M cu 500 LEDuri Artificii, Cablu Transparent, 8 Programe, Lumina Calda, de Exterior

Perdea luminoasa decorativa, lungime standard de 3.5M si inaltime 2M din cupru argintiu, LED-uri din plastic si lumina calda naturala, poate fi folosita atat la interior cat si la exterior, avand protectie IP42. Este decoratiunea perfecta pentru sarbatori, cu ajutorul ei putand impodobi geamurile si bradul de Craciun.

ghirlanda decorativa-GLP19

Perdea Luminoasa Decorativa 3.5M x 2M din Cupru Argintiu si miniLEDuri, Lumina Calda

Cu totii asteptam cu nerabdare Black Friday ca sa putem beneficia de mega oferte. Pe site-ul nostru veti gasi reduceri de pana la 80%. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta transportului, deoarece lucram cu cei mai buni in materie de curierat, iar produsele vor ajunge la dumneavoastra in timp util.

Raluca D.

Echipa GhirlandeLuminoase.ro