Admira toamna in lumina instalatiilor luminoase

Intampinam toamna cu terase imbracate in ghirlande luminoase. 

Ghirlanda luminoasa de 10m cu 25 becuri si lumina calda se potriveste de minune. Aceasta poate fi prinsa de balustrada sau pe tavanul terasei.

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 25 Becuri LED, E12, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 300M, de Exterior
Fiecare clipa petrecuta in micul balcon al apartamentului trebuie sa fie perfecta. O carte buna si un ceai cald te ajuta sa te inspiri. In aceasta situatie ai nevoie de ghirlanda luminoasa de 30m cu 60 LED-uri mate si lumina calda.
Ghirlanda Luminoasa 30M cu 60 LEDuri Mate, Cablu Negru, Lumina Calda Naturala, cu Timer, de Exterior
Amenajarea unui balcon nu ar trebui sa insemne doar o masuta si doua scaune. De aceea, ghirlanda luminoasa de 10m cu 10 becuri LED cu lumina calda naturala, conectabila pana la 500m, este ideala pentru a creea o atmosfera cat mai placuta.
Ghirlanda Luminoasa 10M cu 10 Becuri LED, E27, 2W, Cablu Negru, Lumina Calda-Naturala, Conectabila 500M, de Exterior
Decoratiunile vesele si luminoase imbraca spatiul si il fac mai atragator. Daca amenajezi cat mai confortabil cu ajutorul  ghirlandei luminoase de 5m cu 10 LED-uri speciale, vei putea observa o schimbare asupra starii tale de spirit.
Ghirlanda Luminoasa 5M cu 10 LEDuri Speciale, Cablu Negru, Lumina Calda Naturala, Conectabila 1000M, de Exterior

Ghirlanda luminoasa de 4.5m cu 10 becuri mari de 4w, imbraca terasa casei tale. Lumina calda pe care becurile o emana aduc o nota romantica si intima care ne face sa ne simtim mai apropiati unii de ceilalti.
Ghirlanda Luminoasa 4.5M cu 10 Becuri Mari cu 4 LEDuri, E27, 4W, Cablu Negru cu Pendul, Lumina Calda, Conectabila 112M, de Exterior
O masa calda si un pahar cu vin servite alaturi de persoana draga intr-o seara racoroasa de toamna. Lumina calda a becurilor dimabile din ghirlanda luminoasa de 10m ofera bucuria  clipelor petrecute in aer liber la apusul soarelui.
Ghirlanda Luminoasa 10m cu 10 Becuri cu 9 LEDuri, E27, 1W, Dimabile, Cablu Negru, Lumina Calda, de Exterior

Impodobeste terasa cu ghirlanda luminoasa solara de 4.5m cu 12 becuri LED care se incarca pe timpul zilei, iar la lasarea serii, aceasta se va aprinde singura. Pe site-ul nostru vei gasi ghirlande luminoase fabricate din materiale rezistente la conditiile meteorologice specifice fiecarei zone geografice.

Ghirlanda Luminoasa Solara 4.5M cu 12 Becuri LED, Cablu Negru, Lumina Calda, de Exterior
Pentru decorarea zonei exterioare, puteti opta pentru ghirlanda luminoasa de 10m cu 20 LED-uri clare, conectabila pana la 30m. Aceasta va imbogati imaginea balconului intr-un fel  mult mai special.
Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 LEDuri Clare, Cablu Negru, Lumina Foarte Calda, Conectabila 30M, de Exterior
Ghirlanda luminoasa de 15m cu 24 becuri dimabile ne permite sa ajustam lumina conform necesitatii. Timpul petrecut pe terasa devine mult mai placut, mai ales daca avem acces la o priveliste spectaculoasa.
Ghirlanda Luminoasa 15m cu 24 Becuri E27, 2W, Dimabile, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 200m, de Exterior
Daca vrei sa inviorezi balconul apartamentului, cea mai potrivita este ghirlanda luminoasa de 10m cu 10 becuri incandescente de 11w, conectabila pana la 90m. Vei aduce un plus de valoare locuintei tale, adaugand lumini adecvate.

Ghirlanda Luminoasa 10m cu 10 Becuri Incandescente E27 11W, Cablu Negru, Lumina Calda, Conectabila 90m, de Exterior

Comanda acum orice tip de ghirlanda luminoasa sau decoratiune luminoasa si noi avem grija sa fie la tine in 24 de ore!


Raluca Dinu
Echipa GhirlandeLuminoase.ro