Menu
Your Cart
Vesti bune! Designul site-ului nostru a devenit mai prietenos iar in aceasta luna transportul este gratuit de la 199 lei!

Corpuri Stradale

Corp de Iluminat Solar Stradal cu Senzor 20W, Lumina Rece, de Exterior- Potrivit pentru exterior, cu panou solar si suport de prindere, dispune de un senzor de miscare , cu doua faze de iluminare- Ideal pentru iluminarea gradinilor, strazilor, aleilor, locurilor special amenajate in aer liber, da..
147 LEI 250 LEI
Corp de Iluminat Solar Stradal cu Senzor 40W, Lumina Rece, de Exterior- Potrivit pentru exterior, cu panou solar si suport de prindere, dispune de un senzor de miscare , cu doua faze de iluminare- Ideal pentru iluminarea gradinilor, strazilor, aleilor, locurilor special amenajate in aer liber, dar s..
167 LEI 290 LEI
Corp de Iluminat Solar Stradal cu Senzor 60W, Lumina Rece, de Exterior - Potrivit pentru exterior, cu panou solar si suport de prindere, dispune de un senzor de miscare , cu doua faze de iluminare- Ideal pentru iluminarea gradinilor, strazilor, aleilor, locurilor special amenajate in aer liber, ..
217 LEI 300 LEI
Proiector Solar 25 W cu Telecomanda cu functii multiple Proiector Solar 25 W cu Telecomanda cu functii multiple
Nou -40 %
Proiector Solar 25 W cu Telecomanda cu functii multiple- Proiectorul contine 42 LED-uri SMD- Puterea proiectorului este de 25W- Carcasa proiectorului de iluminat este din aluminiu de culoare neagra- Acumulator Li-ion (6Ah 3.2v)- Acumulatorul este inclus si este incorporat in carcasa proiectorului- T..
177 LEI 297 LEI
Proiector Solar 40 W cu Telecomanda cu functii multiple Proiector Solar 40 W cu Telecomanda cu functii multiple
Nou -27 %
Proiector Solar 40 W cu Telecomanda cu functii multiple- Proiectorul contine 80 LED-uri SMD- Puterea proiectorului este de 40W- Carcasa proiectorului de iluminat este din aluminiu de culoare neagra- Acumulator Li-ion (12Ah 3.2v)- Acumulatorul este inclus si este incorporat in carcasa proiectorului- ..
217 LEI 297 LEI
Proiector Solar 60 W cu Telecomanda cu functii multiple Proiector Solar 60 W cu Telecomanda cu functii multiple
Nou -38 %
Proiector Solar 60 W cu Telecomanda cu functii multiple- Proiectorul contine 121 LED-uri SMD- Puterea proiectorului este de 60W- Carcasa proiectorului de iluminat este din aluminiu de culoare neagra- Acumulator Li-ion (15Ah 3.2v)- Acumulatorul este inclus si este incorporat in carcasa proiectorului-..
247 LEI 397 LEI
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)