Menu
Your Cart
Vesti bune! Designul site-ului nostru a devenit mai prietenos iar in aceasta luna transportul este gratuit de la 249 lei!

Accesorii

Banner Decorativ 5M cu 15 Stegulete Albe, de Exterior Banner Decorativ 5M cu 15 Stegulete Albe, de Exterior
Hot -45 %
Banner Decorativ cu Stegulete Albe, de Exterior- Lungime standard: 5 m- Material: Poliester- Numărul de steaguri: 15 bucati- Înălțimea steagului: 21cm- Lățimea steagului: 14cm- Bannerele cu stegulete sunt perfecte pentru o petrecere in aer liber sau in interior, spatiul evenimentului fiind frumos de..
27RON 49RON
Banner Decorativ 5M cu 15 Stegulete Colorate, de Exterior Banner Decorativ 5M cu 15 Stegulete Colorate, de Exterior
Hot -61 %
Banner Decorativ 5M cu 15 Stegulete Colorate, de Exterior- Lungime: 5m- Material: Poliester- Numărul de triunghiuri: 15- Culori triunghiuri: galben, rosu, verde, portocaliu, albastru- Înălțimea triunghiului: 21cm- Lățimea triunghiului: 14cm- Bannerele cu stegulete sunt perfecte pentru o petrecere in..
27RON 69RON
Transformator Ghirlanda Luminoasa G50 Transformator Ghirlanda Luminoasa G50
Nou -50 %
Transformator Ghirlanda Luminoasa G50- Fiecare mufa de interconectare este prevazuta cu un manson de cauciuc ce izoleaza perfect cele doua parti, astfel incat infiltrarea apei sa fie imposibila- Transformatorul este de culoare neagra- Transformatorul poate fi folosit la exterior si interio..
25RON 50RON
Cablu prelungitor 3m ghirlanda luminoasa G50 Cablu prelungitor 3m ghirlanda luminoasa G50
Nou -50 %
Cablu prelungitor 3m ghirlanda luminoasa G50- Lungimea cablului prelungitor este de 3m- Fiecare mufa de interconectare este prevazuta cu un manson de cauciuc care izoleaza perfect cele doua parti, astfel incat infiltrarea apei sa fie imposibila- Cablul este de culoare neagra- Cablul prelungitor..
25RON 50RON
Conector Ghirlanda Luminoasa G50
-50 % Precomanda
Conector Ghirlanda Luminoasa G50- Lungimea cablului conectorului este de 40cm - Fiecare mufa de interconectare este prevazuta cu un manson de cauciuc care izoleaza perfect cele doua parti, astfel incat infiltrarea apei sa fie imposibila- Cablul este de culoare neagra - Conectorul poate fi f..
25RON 50RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)