Politica de Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului GhirlandeLuminoase.ro.

 

Site-ul GhirlandeLuminoase.ro este operat de societatea Dipafi Lighting S.R.L., cu sediul social in Judet Bucuresti, Calea Dorobantilor nr. 234, Program: Luni-Vineri intre 09.00 si 20.00, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/14567/2017.

 

Prin completarea formularului de inregistrare de pe GhirlandeLuminoase.ro utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii GhirlandeLuminoase.ro in urmatoarele scopuri:


- Stabilirea contactului cu clientii;

- Prelucrarea comenzilor;

- Participarea la concursuri, promotii;

- Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

- Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea GhirlandeLuminoase.ro si a tertilor cu care GhirlandeLuminoase.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

 

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe GhirlandeLuminoase.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati MobilPay, iar GhirlandeLuminoase.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact, la telefon: 0040 748 413 170 sau la adresa de email contact@ghirlandeluminoase.ro.